Soita

(1,75€/alk min)

Tai lataa tilaussovellus:

Ajankohtaista

Vuoden bilepiikki on alkamaisillaan. Marras- joulukuussa juhlimaan kokoontuvat niin firmat, yhdistykset kuin kaveriporukatkin - ja autot jätetään yleensä kotiin. Pikkujoulusesonki on täten kiireistä aikaa Paronille. 

Tästä johtuu, että taksin saatavuus tietyillä alueilla voi hetkittäin olla heikko. Kun on aika lähteä esim. ravintolaan, on taksia ikävä odotella. Tiesithän, että Taksiparonin mobiilisovellus mahdollistaa kyydin buukkaamisen etukäteen veloituksetta? Voit siis tehdä ennakkovarauksen kyydistä ajoissa. Yksityiskohtaisen ohjeen mobiilisovelluksen käytöstä löydät täältä.

Ilmainen ennakkovarausmahdollisuus sovelluksella koskee niin henkilöautoja kuin tilataksejakin. Autotyypin valitset tällöin varausta tehdessäsi. Isommat autot, kuten pikkubussit ja isot linja-autot suuremmille porukoille ovat myös tilattavissa kauttamme. Nämä tulee varata ajojärjestelyltämme etukäteen virka-aikaan (ma-pe klo 8-16). Yhteystiedot: 050 3866060 tai ajomestari@jyrkila.com.

Otathan siis yhteyttä niin laitetaan kyyti kuntoon jo etukäteen!

 

Haluatko kääntää päitä?

Tällä autolla se onnistuu! Yllätä syntymäpäiväsankari museoautokyydillä tai buukkaa se kirkon eteen tärkeänä hetkenänne. Häät, hääpäivät, vuosipäivät, valmistujaiset, syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit ym. Punainen, vuoden 1971 Mercedes-Benz 220d ei jätä ketään kylmäksi.

Tekniikan maailma kuvasi autoa näin vuonna 1970:

"Ajoasento on miellyttävä ja etuistuimet ovat mukavia. Sisätilat ovat isot ja myös tavaratila on iso. Jousitus on miellyttävä ja kaarreajo-ominaisuudet miellyttävät kuljettajaa. Mersu on myös melko äänetön. Suorituskyky on suhteellisen heikko. Ohjaus on kaupunkiajossa raskas ja hidas. Vaihteensiirto on kankea. Varustelu on niukka hintaan nähden. Jarrut ovat melko raskaat ja jarrut eivät ole erityisen tehokkaat hätäjarrutuksissa."

Mikään suuri voimanpesä ei siis ole kyseessä, koska moottori on uutena tuottanut 60 hevosvoimaa ja aika monta kaakkia on varmaan tallista karannut näihin päiviin mennessä. Autoon mahtuu hyvin kolme aikuista kuljettajan lisäksi ja se voidaan koristella asiakkaan toiveiden mukaisesti. Taksikaari voidaan irroittaa katolta ajon ajaksi ja autossa on myös vetokoukku. Kuljettajalla on tietenkin auton tyyliin sopiva vaatetus päällään.

Kuljetukset museoautolla tilattavissa ennakkoon ajojärjestelystämme. Hinnoittelu onnistuu joko taksamittarilla, jossa on viimeisin Valtioneuvoston vahvistama taksitaksa tai voit aina pyytää tarjouksen pidemmästä keikasta. Niin, ja saattaapa tähän johtotähteen törmätä myös taksitolpalla lämpiminä kesäiltoina. ;)

 

Museoauton taksamittarihinnasto:

Perusmaksu 5,90 €
Arkisin klo 06-20

Korotettu perusmaksu 9,00 €
Arkisin klo 20-06, aatot ja lauantait klo 16-06, sekä sunnuntaisin

Kilometriveloitus 1,60 € / km (1-2 hlöä)
                              1,91 € / km (3-4 hlöä)

Odottaminen 0,80 € / min

Hinnat sisältävät alv 10%.

 

 

Oletko miettinyt tilaussovelluksemme lataamista, mutta epäröit vielä? Älä huoli. Käymme nyt mobiilitilausprosessin yksinkertaiset vaiheet läpi kohta kohdalta ja tämän jälkeen kuka tahansa masteroi app-tilauksemme salat!

1.) Lataa sovellus
 

 • * Google Play- kaupasta (Android-käyttöjärjestelmän älypuhelimille, esim. Honor, Huawei, Samsung)
 • * tai 
App Storesta (iOS-käyttöjärjestelmän älypuhelimille eli iPhonen eri mallit)

 • * Lukemalla oheisen QR-koodin älypuhelimen koodinlukijalla, johdattaa puhelimesi sinut oikeaan paikkaan. Lukija voi löytyä puhelimesta sisäänrakennettuna tai se voi olla erikseen ladattava ohjelma. Jälkimmäisessä tapauksessa helpompaa on toki vain avata sovelluskauppa ja kirjoittaa hakuun Taksiparoni, jolloin sovellus löytyy kyllä. Huomaathan, että samalla hakusanalla löytyvä Driver-sovellus on tarkoitettu kuljettajillemme.

 

2.) Ladattuasi sovelluksen, kirjaudu sisään ja luo oma tilisi

 • * Tähän tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron

  • - Puhelinnumero on mahdollista yhteydenpitoa varten ja saat siihen tekstiviestitse vahvistuskoodin kun asennat sovelluksen

  • - Sähköpostiosoite taas kuittien lähettämiseen 

 • * Halutessasi voit lisätä profiilikuvan kamerasi galleriasta niin kuljettajan on helpompi tunnistaa sinut

 • * Sinun tulee myös antaa sovellukselle lupa käyttää sijaintiasi, sillä kuljettajasi tarvitsee tätä tietoa noutaakseen sinut oikeasta paikasta 

 • * Puhelimen mobiilidata tulee olla päällä, sillä WiFin puuttuessa internetyhteys muodostetaan sen avulla (puhelimen asetuksista riippuen tietysti)


 

3.) Tämän jälkeen voit aloittaa tilauksen tekemisen!
 

 • * Alennukset kohdassa (sivuvalikossa) kannattaa käydä syöttämässä mahdolliset alennuskoodit valmiiksi, niin ne aktivoituvat tilausta tehdessä automaattisesti 

 • * Sovellus käyttää lähtökohtaisesti nykyistä sijaintiasi noutopisteen määrittämiseksi 

 • * Voit myös kirjoittaa muun noutopisteen näpäyttämällä tekstiä Sijainti kartalla 

 • * Kun paikka on tunnistettu, vahvista valinta Aseta lähtöpaikka- nappulalla 


 

 •  
 • * Sovellus kysyy tarvitsemaasi autoluokkaa - valitse sopivin  
 • * Tällä hetkellä saatavilla olevat autoluokat:
  • - Henkilöauto max 4 hlöä
  • - Tilataksi max 8 hlöä

 • * Hinnat (aloitusmaksun sekä aika- ja kilometriveloituksen) saat tarkistettua Hinnat-nappulan alta oikeasta ylänurkasta


 

4.) Seuraavassa vaiheessa vahvistetaan tilaus

 

 

 • * Näet jo arvioidun saapumisajan, mikäli autoja on vapaana

   
 •  

 • * Kalenterikuvakkeesta voit vielä vaihtaa tilauksen ajankohtaa, jos haluat tehdä tilauksen myöhemmälle ajankohdalle eli ns. ennakkotilauksen 

  • - Huom! Emme veloita ennakkotilausmaksua!

    
 •  
 • * Voit lisätä määränpään niin saat myös hinta-arvion ruudulle 

  • - Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä

 • * Näet mahdolliset käytettävissä olevat alennukset Maksutapa-kuvakkeen kohdalla 

 • * Voit lisätä huomautuksen kuljettajalle

  • - Esimerkiksi ohjeen noutopaikan tarkemmasta sijainnista tai maininnan mukanasi matkustavasta lemmikkieläimestä

 

5.) Kun kuljettaja on löytynyt

 

 •  
 • * Saat sovellukseen tiedot autosta (malli, rekisterinumero) ja kuljettajasta (nimi, mahdollinen kuva) sekä voit seurata hänen saapumistaan paikalle kartalta 

 • * Sinulla on myös mahdollisuus perua tilaus sovelluksen kautta

 •  


 

Ei siis huolta; sovellus on ilmainen, tilaaminen on ilmaista, sovellus ei mene rikki ja maksat vain saamastasi kyydistä, koko ajan esillä olevan hinnaston mukaisesti. 

Kirkko varattu, pappi tilauksessa, kutsut lähetetty ja juhlat kovaa vauhtia suunnitteilla? Kuka ajaa? Huomaathan, että kauttamme saat tilattua tyylikkään kuljetuksen myös elämäsi tärkeimmälle päivälle. Näin te voitte rauhassa keskittyä muihin yksityiskohtiin.

 

Palveluumme voit luottaa ja se tehdään tyylillä

Auton koristelun voit toteuttaa mieleiselläsi tavalla itse etukäteen varikollamme tai toimittaa koristelumateriaalin henkilökunnallemme niin hoidamme auton juhlakuntoon h-hetkeä varten.

Esitäthän toiveet myös mahdollisista lisäpalveluista etukäteen niin varaudumme tarpeisiinne mielellämme, oli se sitten shampanjacooleri takapenkillä tai valokuvaajan paikka etupenkillä. Vesipullot voivat virkistää matkaa kesähelteellä ja nessuja autoista löytyy aina.

 

Taksiparonin kyydissä kuljette juhlapaikalle arvokkaasti

Morsiuspari saapuu kirkolle kiillotetulla premium-autolla, jolla jatkaa seremonian jälkeen myös juhlapaikalle ammattikuljettajan toimesta. Tärkeimmät lähisukulaiset - ja anoppi - kulkeutuvat tilataksilla tai pikkubussilla ja juhlavieraille voidaan järjestää kuljetus illanviettopaikkaan isoilla busseilla.

Myös yön pikkutunneille on mahdollista sopia paluukyyditys, jos juhlakansa sellaista tarvitsee. Ainakin kannattaa sopia diili erillisistä taksikuljetuksista ja niiden arvioidusta ajankohdasta niin juhlapaikan tyhjentäminen aamuyöstä käy sukkelammin. Juhlapari toki kuljetetaan yöksi hääsviittiin - tai lentokentälle kohti häämatkaa!

Ota yhteyttä tilausajomyyntiimme ja kysy tarjousta numerosta
050 386 6060 tai lomakkeella.

 


Paroni huolehtii kaikenlaisten perhejuhlien kuljetuksista.

 

Paronin korviin on kantautunut, että bussiyhteydet alueeltamme ovat riittämättömät erityisesti lentokentälle kulkemista ajatellen. Tämän vuoksi haluaisimmekin muistuttaa, että Paronilta saat pikkubussin, tilataksin tai henkilöauton tilattua ryhmällesi, perheellesi tai vain itsellesi kohti Helsinki-Vantaata suunnatessasi.

Kyytiin mahtuu autosta ja tarpeesta riippuen 1-19 henkilöä. Hinta on kiinteästi autotyyppiin sidottu, ei henkilömäärään. Lentokentälle suunnatessa noudamme ryhmän jäsenet tarvittaessa kotiovelta tai hotellista. Ajojärjestelymme auttaa sujuvan aikataulutuksen tekemisessä.

Voit tilata meiltä myös noudon lentokentältä kotiin. Saapuessasi lennolta kotimaahan ajojärjestelymme seuraa lennon aikataulua. Kuljettajamme on kyltin kanssa vastassa terminaalin tuloaulassa oikeaan aikaan, vaikka lennon aikataulu muuttuisikin ilmoitetusta.

Maksu kuljetuksesta tapahtuu autossa kyydin päätteeksi. Yrityksille kirjoitamme myös laskun (laskutuslisä 6€). Tässä siis vaihtoehto useammalla julkisella sukkuloimiselle sekä myös oman auton tankkaamiselle ja lentoparkkiin jättämiselle!
 

Kun tilaat kuljetuksen Paronilta, saat:

- Kuljetuksen uudella tyylikkäällä premium-autolla, ammattikuljettajan ajamana

- Kuljettajan puhelinnumeron tekstiviestitse lähtöä edeltävänä päivänä

- Päivystyspalvelun, joka palvelee kaikkina aikoina mahdollisia muutoksia varten

Hinnaston lentokenttäkyydeistä löydät täältä.

Myös Airport Shuttle arkiaamuisin

Tiesithän, että Paroni ajaa lentokenttävuoron pikkubussilla tilauksesta joka arkiaamu jo ennen linnunlaulua? Shuttle starttaa Kotkasta, Sutelan pikavuoropysäkiltä klo 3:25 ja liikennöi maanantaista perjantaihin, pois lukien arkipyhät. Kyydissä voit joko jatkaa lyhyeksi jääneitä yöunia tai aloittaa työt jo ennen koneeseen nousua!

Shuttle saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin klo 5:10, jolloin ehdit hyvin useimmille Euroopan aamulennoille. Matkatavaroille on rajoitetusti tilaa, joten ilmoitathan jos sinulla on lentolaukkua suurempi määrä matkatavaraa. Pysähdymme tarvittaessa molempien terminaalien edessä sekä Lentoasemantien varressa, jos kohteenasi onkin esimerkiksi Aviapolis eikä kaukomaat.

Maksu suoritetaan kuljettajalle kyytiin noustessa. Maksuvälineinä käy käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Yhdensuuntaisen kyydin hinta on 22 euroa (sis. alv 10%).

Airport Shuttlen aikataulu:

3:25 Sutela, pikavuoropysäkki

3:30 Siltakylä, pikavuoropysäkki

3:40 Pyhtään Kirkonkylä, pikavuoropysäkki

n. 5:10 Helsinki-Vantaan lentoasema

Sääolosuhteista riippuen aikataulu voi hieman viivästyä; pidätämme oikeuden muutoksiin. Olethan ajoissa pysäkillä.

Huomaathan, että varaus kyydille tulee tehdä ennakkoon:

1) Sähköpostilla ajomestari@taksiparoni.fi, viimeistään vuorokautta ennen lähtöä. Varaus on voimassa kun saat siitä vahvistuksen tai

2) Soittamalla 050 386 6060 lähtöä edeltävänä päivänä viimeistään klo 17:00 mennessä.

HUOMIO! Facebook-sivuillamme on nyt myös käynnissä kilpailu, jossa voit voittaa 20 euron alennuskuponkeja taksamittarilla ajettaviin, mobiilisovelluksella tehtyihin, taksikyyteihin Kotkan alueella (joihin kiinteähintaisena ajettavat lentokenttävuorot ja -tilausajot eivät kuulu). Facebook-kommenteissa voit jättää ehdotuksia siitä, mikä tekisi sinun matkastasi lentokentälle entistä rentouttavamman ja nautittavamman. Haluaisimme siis kuulla, miten voisimme parantaa palveluamme entisestään. Kilpailu on voimassa 5.4.2019. Osallistumalla voit vaikuttaa palvelun tulevaisuuteen!