Soita

(1,75€/alk min)

Tai lataa tilaussovellus:

Kesähäät tulossa?

Kirkko varattu, pappi tilauksessa, kutsut lähetetty ja juhlat kovaa vauhtia suunnitteilla? Kuka ajaa? Huomaathan, että kauttamme saat tilattua tyylikkään kuljetuksen myös elämäsi tärkeimmälle päivälle. Näin te voitte rauhassa keskittyä muihin yksityiskohtiin.

 

Palveluumme voit luottaa ja se tehdään tyylillä

Auton koristelun voit toteuttaa mieleiselläsi tavalla itse etukäteen varikollamme tai toimittaa koristelumateriaalin henkilökunnallemme niin hoidamme auton juhlakuntoon h-hetkeä varten.

Esitäthän toiveet myös mahdollisista lisäpalveluista etukäteen niin varaudumme tarpeisiinne mielellämme, oli se sitten shampanjacooleri takapenkillä tai valokuvaajan paikka etupenkillä. Vesipullot voivat virkistää matkaa kesähelteellä ja nessuja autoista löytyy aina.

 

Taksiparonin kyydissä kuljette juhlapaikalle arvokkaasti

Morsiuspari saapuu kirkolle kiillotetulla premium-autolla, jolla jatkaa seremonian jälkeen myös juhlapaikalle ammattikuljettajan toimesta. Tärkeimmät lähisukulaiset - ja anoppi - kulkeutuvat tilataksilla tai pikkubussilla ja juhlavieraille voidaan järjestää kuljetus illanviettopaikkaan isoilla busseilla.

Myös yön pikkutunneille on mahdollista sopia paluukyyditys, jos juhlakansa sellaista tarvitsee. Ainakin kannattaa sopia diili erillisistä taksikuljetuksista ja niiden arvioidusta ajankohdasta niin juhlapaikan tyhjentäminen aamuyöstä käy sukkelammin. Juhlapari toki kuljetetaan yöksi hääsviittiin - tai lentokentälle kohti häämatkaa!

Ota yhteyttä tilausajomyyntiimme ja kysy tarjousta numerosta
050 386 6060 tai lomakkeella.

 


Paroni huolehtii kaikenlaisten perhejuhlien kuljetuksista.