Soita

(1,75€/alk min)

Tai lataa tilaussovellus:

Lapset turvallisesti kohteeseen

Olemme saaneet jonkin verran tiedusteluja mahdollisuuksistamme kuljettaa lapsia ilman aikuista pisteestä A pisteeseen B. Tämähän toki onnistuu Paronilta myös! Esimerkiksi loma-aikaan voi olla hankalaa saada soviteltua huoltajien ja huollettavien aikatauluja yhteen.

Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat tottuneet toimimaan lasten kanssa; monet heistä tekevät päivittäin mm. koulukyytiajoa. Asiakaspalvelun ammattilaisina kaikenikäiset asiakkaat otetaan hyvin huomioon.

Tilanne voisi olla, että esimerkiksi ala-asteikäisen tulisi päästä kummille kylään, mutta kotoa ei löydy kyyditsijää eikä lapsi osaa vielä yksin bussillakaan kulkea. Paroni toimittaa kyläilijän kummilan portille turvallisesti. Tai sisarusten pitäisi päästä mummolasta kotiin loman päätteeksi, mutta isovanhemmat eivät enää pysty autoa ajamaan. Paroni huolehtisi lapsoset takaisin kotiovelle.

Turvaistuimia autoissa ei ole vakiovarusteena, joten oma koppa tai koroke kannattaa ottaa mukaan mikäli lapsi sellaista vielä tarvitsee. Henkilöautoistamme löytyvät iso fix- kiinnittimet lastenistuimiin. Tilatakseissa tätä kiinnitysmahdollisuutta ei ole, mutta turvavöillä istuimet saadaan kyllä kiinni niissäkin, jos kyytiläisiä on isompi porukka ja osa vaatii vielä turvaistuinta.

Tarvetta saattoa varten voi ilmetä pidemmällekin matkalle - esimerkiksi mummolan sijaitessa kaukomailla asti. Jo itsekseen lentoluvan saaneet lapset tai nuoret voidaan saattaa myös lentokentälle. Tarkistathan lentoyhtiökohtaiset ohjeet ja säännöt käyttämältäsi lentoyhtiöltä. Esimerkiksi Finnair vaatii lapsen luovuttajan ja/tai noutajan henkilötiedot jo matkavarauksen teon yhteydessä. Lapsi voidaan tällöin noutaa kotiovelta Paronin toimesta ja hänet saatetaan terminaaliin asti henkilökohtaisesti lentokenttähenkilökunnan jatkosaattoa varten.

Paroniin voit siis luottaa myös omien kallisarvoisimpien silmäteriesi kyyditsemisessä!