Soita

(1,75€/alk min)

Tai lataa tilaussovellus:

Nainen ratin takaa

Naistenpäivän kunniaksi nostamme tänään esittelyyn naiskuljettajamme Lotta Mauryn.

Lotta on 45-vuotias autonkuljettaja. Hän on aloittanut Taksiparonin ratissa vuodenvaihteessa yritystoiminnan päätettyään.

Maury ajaa pääasiassa koulukyytejä Haminan suunnalla arkisin. Lotan tavallinen työpäivä alkaa klo 6:30 ja päättyy noin klo 17. Väliin mahtuu useimmiten parin tunnin tauko päiväsaikaan.

Pestin parhaina puolina Lotta pitää työn samaan aikaan itsenäistä mutta sosiaalista luonnetta. Hän nauttii ajamisesta ja maisemien seuraamisesta. Vaihtelua päiviin tuovat erilaiset ajoreitit sekä tietysti myös kuljetettavat oppilaat. Ainoana negatiivisena puolena hän näkee joskus haastavat keliolosuhteet, jotka todella saattavat koetella teräshermoisintakin kuljettajaa Suomen talvisessa tuiskeessa.

Aiemmin Maury on työskennellyt sihteerinä, lastenhoitajana sekä viimeiset 16 vuotta ratsutalliyrittäjänä. Yrittäjyyteen verrattuna taksinkuljettajan työ tuntui sopivan erilaiselta. Taksiparonia Maury pitää yrityksenä uudistushenkisenä ja modernina. Työnantajana hän kiittelee sen olevan luotettava ja joustava.

Työ sopii Lotan mielestä yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin. Hän ei ole huomannut, että naiseen ratissa suhtauduttaisiin enää tänä päivänä mitenkään erikoisesti. Työssään Lotta ei ole kohdannut ennakkoluuloja, vaikka alan vähemmistöön kuuluukin.  

Voimakasta naistenpäivää kaikille naisille - kaikilla aloilla!   

 

Kiinnostuitko sinä alasta - sukupuoleen katsomatta? 
Täytä yhteydenottolomake linkin takaa:
 

https://www.taksiparoni.fi/kuljettajaksi