Soita

(1,75€/alk min)

Tai lataa tilaussovellus:

Paronin kyydissä lentokentälle

Paronin korviin on kantautunut, että bussiyhteydet alueeltamme ovat riittämättömät erityisesti lentokentälle kulkemista ajatellen. Tämän vuoksi haluaisimmekin muistuttaa, että Paronilta saat pikkubussin, tilataksin tai henkilöauton tilattua ryhmällesi, perheellesi tai vain itsellesi kohti Helsinki-Vantaata suunnatessasi.

Kyytiin mahtuu autosta ja tarpeesta riippuen 1-19 henkilöä. Hinta on kiinteästi autotyyppiin sidottu, ei henkilömäärään. Lentokentälle suunnatessa noudamme ryhmän jäsenet tarvittaessa kotiovelta tai hotellista. Ajojärjestelymme auttaa sujuvan aikataulutuksen tekemisessä.

Voit tilata meiltä myös noudon lentokentältä kotiin. Saapuessasi lennolta kotimaahan ajojärjestelymme seuraa lennon aikataulua. Kuljettajamme on kyltin kanssa vastassa terminaalin tuloaulassa oikeaan aikaan, vaikka lennon aikataulu muuttuisikin ilmoitetusta.

Maksu kuljetuksesta tapahtuu autossa kyydin päätteeksi. Yrityksille kirjoitamme myös laskun (laskutuslisä 6€). Tässä siis vaihtoehto useammalla julkisella sukkuloimiselle sekä myös oman auton tankkaamiselle ja lentoparkkiin jättämiselle!
 

Kun tilaat kuljetuksen Paronilta, saat:

- Kuljetuksen uudella tyylikkäällä premium-autolla, ammattikuljettajan ajamana

- Kuljettajan puhelinnumeron tekstiviestitse lähtöä edeltävänä päivänä

- Päivystyspalvelun, joka palvelee kaikkina aikoina mahdollisia muutoksia varten

Hinnaston lentokenttäkyydeistä löydät täältä.

Myös Airport Shuttle arkiaamuisin

Tiesithän, että Paroni ajaa lentokenttävuoron pikkubussilla tilauksesta joka arkiaamu jo ennen linnunlaulua? Shuttle starttaa Kotkasta, Sutelan pikavuoropysäkiltä klo 3:25 ja liikennöi maanantaista perjantaihin, pois lukien arkipyhät. Kyydissä voit joko jatkaa lyhyeksi jääneitä yöunia tai aloittaa työt jo ennen koneeseen nousua!

Shuttle saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin klo 5:10, jolloin ehdit hyvin useimmille Euroopan aamulennoille. Matkatavaroille on rajoitetusti tilaa, joten ilmoitathan jos sinulla on lentolaukkua suurempi määrä matkatavaraa. Pysähdymme tarvittaessa molempien terminaalien edessä sekä Lentoasemantien varressa, jos kohteenasi onkin esimerkiksi Aviapolis eikä kaukomaat.

Maksu suoritetaan kuljettajalle kyytiin noustessa. Maksuvälineinä käy käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Yhdensuuntaisen kyydin hinta on 22 euroa (sis. alv 10%).

Airport Shuttlen aikataulu:

3:25 Sutela, pikavuoropysäkki

3:30 Siltakylä, pikavuoropysäkki

3:40 Pyhtään Kirkonkylä, pikavuoropysäkki

n. 5:10 Helsinki-Vantaan lentoasema

Sääolosuhteista riippuen aikataulu voi hieman viivästyä; pidätämme oikeuden muutoksiin. Olethan ajoissa pysäkillä.

Huomaathan, että varaus kyydille tulee tehdä ennakkoon:

1) Sähköpostilla ajomestari@taksiparoni.fi, viimeistään vuorokautta ennen lähtöä. Varaus on voimassa kun saat siitä vahvistuksen tai

2) Soittamalla 050 386 6060 lähtöä edeltävänä päivänä viimeistään klo 17:00 mennessä.

HUOMIO! Facebook-sivuillamme on nyt myös käynnissä kilpailu, jossa voit voittaa 20 euron alennuskuponkeja taksamittarilla ajettaviin, mobiilisovelluksella tehtyihin, taksikyyteihin Kotkan alueella (joihin kiinteähintaisena ajettavat lentokenttävuorot ja -tilausajot eivät kuulu). Facebook-kommenteissa voit jättää ehdotuksia siitä, mikä tekisi sinun matkastasi lentokentälle entistä rentouttavamman ja nautittavamman. Haluaisimme siis kuulla, miten voisimme parantaa palveluamme entisestään. Kilpailu on voimassa 5.4.2019. Osallistumalla voit vaikuttaa palvelun tulevaisuuteen!