Soita

(1,75€/alk min)

Tai lataa tilaussovellus:

Taksiparonin museoautossa on juhlan tuntua

 

Haluatko kääntää päitä?

Tällä autolla se onnistuu! Yllätä syntymäpäiväsankari museoautokyydillä tai buukkaa se kirkon eteen tärkeänä hetkenänne. Häät, hääpäivät, vuosipäivät, valmistujaiset, syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit ym. Punainen, vuoden 1971 Mercedes-Benz 220d ei jätä ketään kylmäksi.

Tekniikan maailma kuvasi autoa näin vuonna 1970:

"Ajoasento on miellyttävä ja etuistuimet ovat mukavia. Sisätilat ovat isot ja myös tavaratila on iso. Jousitus on miellyttävä ja kaarreajo-ominaisuudet miellyttävät kuljettajaa. Mersu on myös melko äänetön. Suorituskyky on suhteellisen heikko. Ohjaus on kaupunkiajossa raskas ja hidas. Vaihteensiirto on kankea. Varustelu on niukka hintaan nähden. Jarrut ovat melko raskaat ja jarrut eivät ole erityisen tehokkaat hätäjarrutuksissa."

Mikään suuri voimanpesä ei siis ole kyseessä, koska moottori on uutena tuottanut 60 hevosvoimaa ja aika monta kaakkia on varmaan tallista karannut näihin päiviin mennessä. Autoon mahtuu hyvin kolme aikuista kuljettajan lisäksi ja se voidaan koristella asiakkaan toiveiden mukaisesti. Taksikaari voidaan irroittaa katolta ajon ajaksi ja autossa on myös vetokoukku. Kuljettajalla on tietenkin auton tyyliin sopiva vaatetus päällään.

Kuljetukset museoautolla tilattavissa ennakkoon ajojärjestelystämme. Hinnoittelu onnistuu joko taksamittarilla, jossa on viimeisin Valtioneuvoston vahvistama taksitaksa tai voit aina pyytää tarjouksen pidemmästä keikasta. Niin, ja saattaapa tähän johtotähteen törmätä myös taksitolpalla lämpiminä kesäiltoina. ;)

 

Museoauton taksamittarihinnasto:

Perusmaksu 5,90 €
Arkisin klo 06-20

Korotettu perusmaksu 9,00 €
Arkisin klo 20-06, aatot ja lauantait klo 16-06, sekä sunnuntaisin

Kilometriveloitus 1,60 € / km (1-2 hlöä)
                              1,91 € / km (3-4 hlöä)

Odottaminen 0,80 € / min

Hinnat sisältävät alv 10%.